Nieuwjaarswens

De tijd lijkt sneller dan ooit te gaan. Alleen door mijzelf dagelijks tijd te gunnen voor meditatie lukt het me om zonder stress in het NU te blijven en rustig mijn keuzes te maken in mijn doen en laten.
Door een  nieuwe impuls ... ik ben aan het solliciteren .. sta ik ook voor de keuze ga ik toch het Feast for the Soul aan dit jaar?  Of stel ik daarin mijn intenties bij ?  Mijn gevoel is daar heel duidelijk in : Dit Feast is echt voedsel voor mijn ziel dus wat er ook gebeurt dit feest gun ik mijzelf en een ieder die dit met mij wil vieren.

Op deze pagina een foto nieuwjaarswens van mij gevolgd  door een meditatie van Tree of Life.

Ik wens je :

een zachte plek om je te nestelen

verbinding met gelijkgestemden
vele kleurrijke momenten
helder zicht op je schaduw
en moed om daar naar te kijken en er lekker in te duiken


een duidelijk pad en moed om je pad te gaan op weg naar wie, wat en hoe jij bedoeld bent.

Liefde in overvloed
en dat je hart vele malen mag smelten

De Tzolkin dagenergie voor mij dagelijks een hulp om mijzelf af te stemmen op het mo Nu ment.
de text van 27 december vind ik toepasselijk

voor meer info zie de website van Marcel Hersen : www.chakaruna.nl/tzolkin-energie
of volg hem dagelijks op  faceboek via : www.facebook.com/TreeofLifeEnergie

De energie voor 27.12.2012, dag 10 in de 13 daagse cyclus van CABAN naar MULUC staat onder invloed van de energie van CIMI 10 en brengt je 'overbrugging naar je nieuwe zelf'.

"De laatste dagen heb je vast nagedacht over de veranderende energieën en de nieuwe tijd. Goed idee om dit te doen, maar let er wel op dat je geen nieuwe mentale illusie creëert. Vrij denken, mijmeren en jezelf een voorstelling maken houdt het ongedwongen. 

Wat je misschien kunt overwegen is om eens stil te staan bij de volgende vragen: 'hoe wil ik graag zijn' en 'wat wil ik graag doen'? Je zou deze vragen als een deur in de nieuwe tijd kunnen beschouwen. Laat je verbeelding er maar eens op los, stel het je maar eens voor. Leef je er maar op in en wellicht kun je ook voelen hoe het voor je is om te zijn wie je graag bent en te doen wat je graag doet.

Met deze vragen overbrug je de overgangsfase van de oude naar de nieuwe wereld. het bereid je voor op de verwezenlijking van je Zelf in die nieuwe wereld. De energie van CIMI helpt je hierbij. CIMI helpt je een brug te leggen tussen het oude en het nieuwe. Door jezelf voor te stellen en te voelen hoe het is als je bent die je graag bent, creëer je al een afspiegeling in de Geest. Door na te gaan wat je van je oude zelf wilt behouden, kun je het overige loslaten en het nieuwe toelaten.

Heb je moeite met het ontvangen en begrijpen van deze woorden, dan kom je erachter dat je ze wellicht met je verstand leest en wilt begrijpen. Je kunt deze woorden ook met je hart lezen en de betekenis voor jou ontvangen. Een oude manier omvormen naar een nieuwe manier om inzicht en wijsheid te ontvangen.

Vandaag is een passende dag de overbrugging naar de nieuwe tijd aan te leggen. Nieuw leven ontplooit zich op de waardevolle overblijfselen van het oude leven. CIMI".
Geen opmerkingen: